קעקועים זמניים נחלקים לשלוש סוגים עיקריים :
הראשון : טקס קעקועי חינה במתבצע בקפידה באירועים משמחים, בחתונות בר מצוות וכו'. בעיקר במזרח התיכון, צפון אפריקה ואסיה. צבעי החינה מורכבים מאבקת עלי צמח החינה (Lawsonia inermis) מעורבת בנוזל כהה כדוגמת קפה או תה, מיץ לימון וסוכר. צבעם חום אדמדם . התערובת יוצרת משחה שאותה מורחים על העור. בטקסים נהוג לשרטט בעזרת חינה תבניות מורכבות על הידיים והרגליים למטרת קישוט. בדרך כלל הכלה היא זו שמקושטת בידיים וברגליים אך בטקסים רבים מקשטים גם את החתן האורחים . קעקועים זמניים אלו דוהים מהר ונעלמים מן העין כאילו לא היו , חוויה זו מומלצת ומהנה.
הסוג השני : נפוץ בעיקר בירידים פסטיבלים ודוכנים ברחוב. קעקועים זמניים אלו שונים בתכלית ועלולים לגרום לתופעות לוואי מסוכנות, כגון תגובות אלרגיות ואף כוויות. זאת עקב הוספת המרכיב PPD (פנילאנאדיאמין)
המשנה את צבע הקעקוע הזמני מאדמדם לשחור. אנו בסייבר טאטו לא ממליצים על הליך מסוג זה וכמובן לא מבצעים אתו .
הסוג השלישי : מבוצע לרוב במכוני יופי המבטיחים ללקוחותיהם שהקעקוע "זמני" וירד תוך 3 שנים, אך לא כך. קעקועים "זמניים" אלו מבוצעים ע"י מכונת קעקועים פרימיטיבית המחדירה את הפיגמנט (צבע) המדולל לעור. ברוב המקרים הקעקועים הזמניים ממש לא "זמניים",מכיוון שהצבע מוחדר לשכבה השנייה של העור, ולרוב רק דוהה מאוד עד כדי כך שהוא משאיר כתם מכוער שיש לכסות ע"י קעקוע אמתי ויפה או להסירו בלייזר. אנו בסייבר טאטו לא ממליצים על הליך מסוג זה וכמובן לא מבצעים אותו .
חושבים על קעקוע אמיתי ויפה רוצים השראה עברו לגלריית הקעקועים